Saat meiltä kaikki kodin pienet, kuin suu­remmatkin remontit

Toimimme akselilla Pieksämäki-Jyväskylä-Mikkelin.

Ammattitai­toisiin palveluihimme kuuluu mm.

Kylpyhuone­remontti ja sauna­remontti

Teetä haaveidesi kylpyhuone tai sauna, jossa ajatus lepää rankan päivän päätteeksi!

Huolella ja ajatuksella tehty kylpyhuoneremontti tai saunaremontti nostaa asuntosi tunnelmaa ja arvoa. Sauna on lisäksi suomalaisille yksi pyhistä asioista, joten meille on ensiarvoisen tärkeää tehdä siitä teille täydellinen.

Kun teetät kylpyhuoneremontin tai saunaremontin meidän kautta, niin voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta. Autamme sinua alusta loppuun. Voimme olla mukana valitsemassa materiaaleja, ja suunnittelemassa kanssasi unelmaasi. Olemme toteuttaneet monia erilaisia kylpyhuoneita ja saunoja, joten voimme myös ehdottaa teille toimivia ratkaisuja.


Huoneistoremontti

Autamme sinua sisätilojen maalauksissa, tapetoinnissa, laatoituksissa tai isommissa sisätilojen kohteissa. Joten olkoon tarpeesi pienelle pintaremontille tai suuremmalle koko huoneiston remontille, niin avun siihen saat meidän kautta. Meillä jokainen asiakas ja kohde on yhtä tärkeä. Huoneistoremontilla saat nostettua asuntosi viihtyvyyttä huomattavasti.


Lattia-asennukset

Teemme kaikenlaiset lattiatyöt parketti- ja laminaattiasennuksista lattiahuoltotöihin. Työkohteitamme ovat niin omakotitalot, kerros- ja rivitalot kuin kesämökit ja vapaa-ajan asunnot Pieksamäen, Jyväskylän ja Mikkelin alueilla.

Lue lisää Lattiatyöt-sivultamme »


Kalusteasennus

Teemme kalusteasennuksia tarpeen vaatiessa. Asennamme vaatekaapit, komerot, kylpyhuonekalusteet, keittiökalusteet jne.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!